gutta.jpg

To brødre med lidenskap for båt

Hillevåg Sveise- og gressklipperservice var navnet på firmaet som ble etablert i 1977 og snart skulle utvide til å selge båter og påhengsmotorer. I en tid der oljeeventyret enda var i oppstarten hadde befolkningen et behov for å komme seg raskt ut og rundt i vårt vakre ryfylke. Turen til barndoms paradis kunne nå gjøres unna på timer istedenfor dager og sjøen ble lettere tilgjengelig med plastbåtens inntog. Friluftsliv ble et nytt begrep. Fiske og fangst har allted vært en syssel for hyttefolket har hatt stor glede av.

Norges største båtbutikk

Midt i bilbyen på Forus går Tveit mot strømmen og åpner helt ny båtbutikk. Etter 40 år i Hillevåg skal dagens lokaler rives og det var ikke mulig å finne et alternativ i nærområdet. Det nye bygget sto ferdig i mai 2018. Den nye butikken er på 1750 kvm og rommer hele bredden av båter som Tveit representerer. Mannskapet utvides samtidig med 1 ny person som skal ro inn nye salg. Verkstedet i Sandnes fortsetter som før.

Tveit+bygg+2018.jpg

Verksted i Sandnes

I Strandgaten har Tveit autorisert merkeverksted som utfører service og klargjør båtene. Verkstedet har egen servicebrygge og båtopptak. Når butikken på Forus er oppe og går blir avst and og samarbeid mellom avdelingene enklere for Tveit.
Neste prosjekt blir å bygge ut vinterlagringen.

Les mer om Tveit Servicesenter her

Trygt båtliv

I Tveit har vi "trygt båtliv" som ledestjerne for driften. Solide båter, service på huset og utvidede garantier trygger deg som båteier, enten du er erfaren seiler eller ny på sjøen. Tveit er også alene om å tilby mobilitetsgaranti hvis båten stopper opp.

Vårt tilbudet om å bytte båt på høsten og få ny til våren er vår vinn vinn løsning der vi i Tveit får kjærkomment vinterarbeid og du som kunde kan bekymringsfritt glede deg til ny sesong uten å tenke på lagring og vedlikehold. F

watoto1.jpg

Barnehjemmet Watoto i Uganda

Historien om Watoto er en hsitorie om håp, endring og styrke. Siden 1994 har Watoto gjort det mulig for tusenvis av vanskeligstilte barn og unge å gjenvinne kontrollen over deres liv og å realisere sitt potensiale.

Tveit er stolt sponsor og giver til Watoto prosjektet – et prosjekt vi tror på og vet fungerer.

Les mer om barnehjemmet Watoto